Co je nového?

14.03.2010 08:26

Takže jednotlivě.

V novinkách je návrh na ukazatel rychlosti. Rozhodně nechci o této investici rozhodovat sám, (svůj názor mám,ale týká se to nás všech) takže vás prosím o vaše názory ať můžeme rozhodnout Ano či NE .

O celkové regeneraci Pávova už víte, je vydáno stavební povolení i rozhodnutí, je hotový projekt, ale trošku vás zklamu. Vzhledem k tomu, že je projekt financován z Evropských fondů, musí se úřední šiml opět vyřádit a vše se neskutečně vleče.Takže realizace začne až na podzim letošního roku (né jak jsem doufal hned na jaře), takže hotovo bude nejdříve v roce příštím.Názor si na to udělejte sami, slušně a mírně řečeno hrůza.

Masopust se vydařil a doufám, že se líbil, takže děkuji všem za přípravy, za účast i za "zlaťáčky" a občerstvení! (Že ještě nejsou fotky se omlouvám a rychle napravím.)

Jsem rád, že sem chodíte a náš web sledujete a že se dokonce využilo i diskusní fórum. Sice jde o stížnost, ale i to patří k životu. Takže diskutujte, ptejte se, pište, chvalte i kritizujte!

A nakonec. Jaké prostředky máme ve fondu víte, co máme v záměru také, ale byl bych rád za další návrhy. Některé akce se již zaběhly (masopust, májka, dětský den a mikuláš) a určitě v nich budeme pokračovat, ale co něco dalšího, jiného, nějaký nápad na vylepšení obce, něco co vám chybí, co by jste chtěli (ovšem realizovatelného).Takže prosím přemýšlejte a navrhněte.

Zpět