Nový osadní výbor

13.05.2015 22:26

Hezký večer všem a obyvatelům a příznivcům Pávova!

  Dnes se konalo první setkání nového osadního výboru. Veškerá administrace již byla dokončena a tímto bych Vás ráda seznámila s programem a pravidly fungování dobrovolníků. Osadní výbor funguje jako prostředník mezi občany a městskými úřady a to mějte prosím na paměti. Jsme tří, ale určitě rádi uděláme vše co je v našich silách, abychom zpříjemnili všem obyvatelům Pávova zdejší soužití,  propojili "Nový" a "Starý" v jeden Pávov a pokusili se vyřešit požadavky, které Vás mohou trápit. Na našich stránkách se dostanete vždy k aktuálním informacím ohledně rozpočtu, provedených krocích, pozvánkách na společné akce, či setkání občanů se zastupiteli města.  

 V současné chvíli dáváme dohromady všehny požadavky, abychom mohli sestavit priority, vytvořit investiční záměry a to vše předali zastupitelům města.

 Prosím Vás tedy všechny o součinnost v podobě návrhů a nedořešených požadavků, abychom byli efektivní a předložili je městkým zastupitelům najednou. 

 Jelikož každý z nás je zároveň zaměstnaný, posílejte prosím Vaše požadavky na uvedený mail, či zavolejte.  Osobně jsme Vám pak k dispozici každý pátek odpoledne.

Navržené akce

Termínovník: 30.5. KÁCENÍ MÁJE

                    27.6. DĚTSKÝ DEN

                    31.10. HALLOWEEN - VYŘEZÁVÁNÍ DÝNÍ

                      5.12.  MIKULÁŠ

 

           Těším se a s pozdravem...

                              Veronika Dáňová

Zpět